Η ΑΕΚ κρατάει το Δέλλα στον πάγκο της

Κανένα θέμα για την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δεν υπάρχει, όπως ξεκαθαρίζει η διοίκηση της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο του και θα συνεχίσει το πλάνο που έχει καταστρωθεί από την αρχή της σεζόν, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως μετά την ισοπαλία 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια, σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της Ένωσης, με τον Σάκη Τσιώλη να ήταν ο επικρατέστερος για την αντικατάστασή του. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ διαψεύδουν αυτά τα δημοσιεύματα και υπογραμμίζουν τον Έλληνα τεχνικό, ενώ έχουν εμπιστοσύνη στις προπονητικές του γνώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Δέλλας συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στην αλλαγή του συστήματος που χρησιμοποιεί. Το 4-3-3 δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής και ήδη υπάρχουν σκέψεις για τη χρησιμοποίηση είτε του 4-2-3-1, είτε του 4-4-2. Με το δεύτερο, δίνεται η δυνατότητα για τη χρησιμοποίηση των Ντακόλ και Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, οι απουσίες των Ανάκογλου και Πλατέλλα, αναγκάζουν τον Δέλλα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σχετικά και με το ποιους ξένους παίκτες θα χρησιμοποιεί στα ματς της Ένωσης. Όλα δείχνουν πως ο Μπρούνο Τσιρίλο θα μείνει εκτός στους επόμενους αγώνες, προκειμένου να φτάσει και στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, ενώ ένας εκ των Ντακόλ, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς και Ράμα θα είναι αυτός που θα μείνουν εκτός, ώστε να συμπληρώσει η Ένωση τέσσερις ξένους παίκτες, μαζί με τον Κορδέρο.

Πηγή: novasports.gr