Κάλεσε Σάμαρη και Καπίνο ο Φερνάντο Σάντος

Οι Ανδρέας Σάμαρης και Στέφανος Καπίνο ήταν οι δυο εκπλήξεις που επεφύλασσε ο Φερνάντο Σάντος σχετικά με τις κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τους αγώνες με το Λιχτενστάιν και τη Σλοβακία. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους δυο ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με τον μέσο του Ολυμπιακού να καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική μας ομάδα.

Ο Σάντος άφησε εκτός τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κώστα Κατσουράνη και Χοσέ Χολέμπας, παρότι είναι τιμωρημένοι για το πρώτο ματς με το Λιχτενστάιν στις 11 Οκτωβρίου. Δεν κάλεσε φυσικά και τους τραυματίες Κυριάκο Παπαδόπουλο και Κώστα Φορτούνη, καθώς και τον ανέτοιμο Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους τερματοφύλακες που κάλεσε, Καρνέζης και Σηφάκης δεν παίζουν βασικοί.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός)

Μέσοι: Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα)

Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Πηγή: novasports.gr