Χωρίς Γιάγκο, Γκερέιρο και Κατσικοκέρη η ΑΕΚ στην Τούμπα

Δε λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για την ΑΕΚ του Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός θα επιθυμούσε να έχει όλους τους παίκτες των κιτρινόμαυρων στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ αλλά απ' ό,τι φαίνεται, αυτό δεν είναι εφικτό.

Ο αμυντικός Γιάγκο Φερνάντεζ ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και το πρωί της Τρίτης περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Νίκος Κατσικοκέρης εξακολουθεί να παραμένει εκτός με κάκωση στο μετατάρσιο από το ματς με τον ΟΦΗ και έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο.Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής των Γιάγκο Φερνάντες και Νίκου Κατσικοκέρη στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Λίνεν δεν υπολογίζει ούτε στον Ρότζερ Γκερέιρο, που αναχωρεί με άδεια για τη Βραζιλία για να βρεθεί δίπλα στην ετοιμόγεννη σύζυγό του.

Αύριο ενσωματώνονται στις προπονήσεις οι διεθνείς Χρήστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής.

Η αναμενόμενη εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού

Στο πλαίσιο της επιθυμίας του Γερμανού τεχνικού να εργαστεί με μικρότερο ρόστερ, οι Ντίνος Νικολόπουλος, Κωνσταντίνος Βλάχος, Ανδρέας Δοριάδης και Φώτης Κέζος θα προπονούνται με την ομάδα Νέων υπό τις οδηγίες του Ντανιέλ Μπατίστα. Αντίθετα, ο Ανδρέας Σταματής θα συνεχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα.