Παίκτης του Ατρομήτου για δύο ακόμη χρόνια ο Βαγγέλης Νάστος

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, όπως είχε γράψει χθες το news.gr, προχωρά στις ανανεώσεις συμβολαίου που χρειάζεται η ομάδα για να επιτύχει το στόχο της διατήρησης σταθερού και ισχυρού ρόστερ.

Ο αμυντικός Βαγγέλης Νάστος απάντησε θετικά στην πρόταση των Περιστεριωτών και θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ως το τέλος της εβδομάδας για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών που του προτάθηκε. Θα ανανεώσει, συνεπώς, το υπάρχον συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

"Ελπίζω κι εύχομαι τα άλματα προόδου που έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια να τα συνεχίσουμε στο μέλλον και να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Οι βάσεις έχουν μπει, η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανόδου και με την παρουσία του κυρίου Ντούσαν Μπάγεβιτς που είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τεράστιες εμπειρίες υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μαζί με τους φιλάθλους μας που αποτελούν την κινητήρια δύναμη και έρχονται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στην ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε ακόμη περισσότερες χαρές", δήλωσε περιχαρής ο Βαγγέλης Νάστος.