Τα σχέδια του Δέλλα για το πρώτο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει νίκη, αλλά με πολλά γκολ και θέαμα στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της την Κυριακή στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας (16:30).

Ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει να έχει καταλήξει στη διάταξη, όχι όμως και σε όλα τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ο προπονητής της Ένωσης αναμένεται να προτιμήσει το 4-3-3 (αντί του 4-2-3-1) και σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο Γεωργέας δοκιμάστηκε ως δεύτερο στόπερ, στο πλευρό του Σταθάκη, με τον Ρόβα να έχει καθήκοντα αμυντικού χαφ και τους Κορδέρο-Ανάκογλου σε πιο οργανωτικό ρόλο λίγο μπροστά του. Επίσης ο Ράμα χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό εξτρέμ αντί του Πόποβιτς, με τον Πλατέλλα στο άλλο άκρο και τον Ντ’ Ακόλ στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μπρέσεβιτς.

Δίλημμα υπάρχει για τουλάχιστον δύο θέσεις: αυτή του τερματοφύλακα, για την οποία ερίζουν Βούρας και Καραγκιολίδης, αλλά κι εκείνη του αριστερού μπακ που διεκδικείται από Τσουμάγκα και Πεταυράκη. Για το δεξί άκρο όλα δείχνουν πως ο Τσουκαλάς θα διατηρήσει τη θέση του.

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε από χθες την 20μελή αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε και τους έξι ξένους της ομάδας, αν και το πιθανότερο είναι να αποκλειστούν οι Τσιρίλο και Πόποβιτς (καθώς επιτρέπονται μόνο έξι ξένοι στην αποστολή).

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει σήμερα στις 17:30. Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντ’ Ακόλ, Πόποβιτς και Ράμα.

Πηγή: sport-fm.gr