Καλά διαβασμένοι οι Σλοβάκοι για τον αυριανό αγώνα

Μόνο νίκη βλέπουν οι Σλοβάκοι στον αυριανό αγώνα με την Εθνική μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Αυτό δήλωσαν οι Μίχαλ Χιπ και Στάνισλαβ Γκρίγκα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης στην σλοβακική πρωτεύουσα, δείχνοντας να γνωρίζουν καλά την Ελλάδα και τα τρωτά σημεία της.

“Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα, αλλά τώρα είμαστε εντάξει. Ο Σκρτελ είναι σε φόρμα, ενώ ο Βάις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θ' αποφασίσουμε γι' αυτόν την τελευταία στιγμή. Έτοιμος είναι και ο Χάμσικ», τόνισε ο Σλοβάκος προπονητής Χιπ, ο οποίος συνέχισε: «Έχουμε δει όλους τους αγώνες της Ελλάδας. Προσωπικά περίμενα ότι θα έχει πολλές αλλαγές και θα είναι ανανεωμένη ομάδα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Είναι πολύ έμπειρο σύνολο, με παίκτες όπως ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι η εμπειρία και η αυτοπεποίθηση. Σεβόμαστε την Ελλάδα και τους παίκτες της».

Ο Μίχαλ Χιπ μίλησε και για τις απουσίες της ομάδας μας, δείχνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση, ενώ έχρισε φαβορί την Ελλάδα για την αυριανή αναμέτρηση.