Επιστρέφει στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ο Κάτσε

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει σταδιακά ο Έργκους Κάτσε, κατόπιν σχετικής απόφασης της διοίκησης του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ θα κληθεί, όπως όλα δείχνουν, να πληρώσει ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και στη συνέχεια θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο 20χρονος μέσος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός των συνόρων, αλλά και μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά την κίνησή του να φωτογραφηθεί με φανέλα του UCK. Ο Ολλανδός τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά τάσσεται υπέρ της επιστροφής του Κάτσε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση των οπαδών της ομάδας, καθώς η πλειοψηφία έχει ταχθεί κατά μιας τέτοιας περίπτωσης.

Ο Στέφενς προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και στον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε ρεπό την Τρίτη σε όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά, κάτι που σημαίνει πως σκέφτεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής στους αγώνες του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα θέλει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες, προκειμένου να έχουν περισσότερες δυνάμεις, εν όψει της συνέχειας.

Πηγή: novasports.gr