Πρώτο “τρίποντο” για το Λεβαδειακό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στις καθυστερήσεις “έκλεψε” το βαθμό της ισοπαλίας στην Κρήτη ο Πανιώνιος από τον Εργοτέλη, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη. Το πέναλτι κέρδισε ο Λαμπρόπουλος από τον Πίτσο.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 69' ο Μπαμπάμ με κοντινό πλασέ, ενώ οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά έπαθαν... ηλεκτροσόκ στο 91', καθώς ισοφαρίστηκαν σε 1-1. Πάντως, ο Εργοτέλης παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, με μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

Την ίδια στιγμή στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός έπαιρνε σημαντική νίκη κόντρα στη Βέροια, με γκολ του Ιγκόρ στο 42'. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό από πλευράς θεάματος, και το σκορ θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο από το τελικό 1-0, αν οι επιθετικοί των δύο ομάδων ήταν πιο εύστοχοι. Η Βέροια τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπάρμπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86'.

Σε άλλο παιχνίδι που διεξήχθη ταυτόχρονα, ο Λεβαδειακός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, επίσης με σκορ 1-0, χάρη στο γρήγορο γκολ του Λαμπρόπουλου με κεφαλιά στο 11', εμποδίζοντας την ομάδα των Ιωαννίνων να προσπεράσει στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, την Καλλονή και τον Αστέρα Τρίπολης.