Στο ρυθμό του κρητικού ντέρμπι ΟΦΗ και Πλατανιάς

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κρήτη ζει στον παλμό του τοπικού ντέρμπι της Δευτέρας. Έτοιμα προς διάθεση είναι τα εισιτήρια για τον αγώνα της έβδομης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ Πλατανιά και ΟΦΗ στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν το γήπεδο να είναι κατάμεστο.

Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και στο Ηράκλειο κι έτσι οι ιθύνοντες του ΟΦΗ σκέφτονται να τοποθετήσουν γιγαντοοθόνη εντός του Γεντί Κουλέ προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς του ΟΦΗ.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου βλέπει τους Λόρενς Ντόου και Γιάννη Ποτουρίδη να επιστρέφουν υγιέστατοι από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και έτσι δεν έχει καμία απουσία παίκτη να τον προβληματίζει.

Στον αντίποδα, ο Χρήστος Μπούρμπος του ΟΦΗ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, που τον κράτησαν εκτός πλάνων και στο φιλικό ξεμουδιάσματος της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου κόντρα στον Ρούβα. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί και πάλι να υπολογίζει, ωστόσο, στις υπηρεσίες του Μοχάμεντ Σαρ.