Οι ενδεκάδες Ολυμπιακού και Παρί Σεν Ζερμέν

Έκρυβαν εκπλήξεις οι ενδεκάδες Ολυμπιακού και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μίτσελ επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους Ρομπέρτο, Μανιάτη, Μπονγκ, Μεντζανί, Σιόβα, Σάμαρη, Μασάδο, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Βάις και Μήτρογλου.

Όπως γίνεται φανερό, το "αστέρι" της ομάδας, Χαβιέ Σαβιόλα, που αγοράστηκε για την ευρωπαϊκή υπέρβαση, επιλέχθηκε να μείνει εκτός ενδεκάδας.

Το 4-4-2 που εξέτασε ο Ισπανός προπονητής πήγε... περίπατο και αντ' αυτού, έχουμε το 4-5-1 με προωθημένο το φορμαρισμένο Μήτρογλου και τον Μπονγκ στην ενδεκάδα.

Ο "καλά διαβασμένος" -όπως δήλωσε ο ίδιος- Λοράν Μπλαν άφησε τον Εζεκιέλ Λαβέτσι εκτός ενδεκάδας και παρατάσσει με σύστημα 4-3-3 τους Σιρίγκου, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Ματουιντί, Φεράτι, Λούκας, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς.

Επικίνδυνη για τον Ολυμπιακό είναι η προσέγγιση του Καβάνι μέσα στην περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είχε κερδίσει την τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα την ΑΕΚ, ο Λοράν Μπλαν ως προπονητής τον Πανιώνιο και ότι ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με γαλλικές ομάδες, πριν την περσινή νίκη με την Μονπελιέ.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό είναι οι Μέγερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Εντινγκά, Κάμπελ, Γιαταμπαρέ και Σαβιόλα. Οι Παριζιάνοι, αντίστοιχα, έχουν αναπληρωματικούς τους Ντουσέζ, Καμαρά, Ντινιέ, Γιαλέ, Μενέζ, Ραμπιότ, Λαβέτσι