Στο Γ. Καραϊσκάκης με Λετονία και το αυτί στη Σλοβακία!

Ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας θέλει να κάνει η εθνική Ελλάδος, η οποία υποδέχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Λετονία (21:45).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη και στη Μπρατισλάβα, όπου οι διεθνείς θέλουν νέο "στραβοπάτημα" της Βοσνίας κόντρα στη Σλοβακία, ώστε να περάσουν επικεφαλής του ομίλου. Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον τιμωρημένο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους διεθνείς με ένα 4-2-3-1 και τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Οι Παπασταθόπουλος και Σιόβας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Τοροσίδη στα δεξιά τους και τον Τζαβέλλα στα αριστερά. Οι Μανιάτης και Κατσουράνης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, ενώ οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι ο Σαμαράς στα αριστερά, ο Σαλπιγγίδης στα δεξιά και ο Νίνης στον άξονα. Μοναδική επιθετική αιχμή θα είναι ο Μήτρογλου.

Από την άλλη πλευρά, οι Λετονοί του Μάριαν Πάχαρς αναμένεται να παραταχθούν με το 4-3-2-1 και τον Βάνινς κάτω από τα δοκάρια. Οι Γκάμποφς, Μαξιμένκο, Γκορκς και Μπούλβιτις θα είναι οι τέσσερις της άμυνας. Οι Κάμες, Λάιζανς και Ζιουζίνς θα είναι οι τρεις κεντρικοί χαφ, με τους Σινελνίκοφς και Ρούγκινς σε ελεύθερους ρόλους, πίσω από τον Βερπακόφσκις.

Πηγή: novasports.gr