Aποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με Ομόνοια

Η ΑΕΚ αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, αντιμετωπίζοντας την Ομόνοια στο ΟΑΚΑ, στην πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Γ' Εθνική (20:00 Novasports 1). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, πως είναι έτοιμοι για τον μαραθώνιο που τους περιμένει, στο δυσκολότερο φιλικό παιχνίδι της εφετινής τους προετοιμασίας.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί πριν πέντε χρόνια, όταν είχαν αναμετρηθεί για το Europa League. Από τότε άλλαξαν αρκετά και στις δυο πλευρές, με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Στα αγωνιστικά, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να αποκαλύψει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα της Ένωσης, αν και έχει ακόμα στη διάθεσή του τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 με τον Βούρα κάτω από τα δοκάρια και τους Τσούπρο και Σταθάκη στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Γεωργέας και Τσουμάγκας. Στη μεσαία γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ρόβας και Κορδέρο ως αμυντικοί μέσοι, με τον Ανάκογλου μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο. Οι Πλατέλλας και Ράμας θα ξεκινήσουν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Μπρέτσεβιτς, ο οποίος αναμένεται να προτιμηθεί του Ντ' Ακόλ.

Ο Δέλλας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ώστε να έχουν την ευκαιρία και οι φίλοι της ομάδας να δουν τα νέα αποκτήματα από κοντά.

πηγή: novasports.gr