Απεργιακές κινητοποιήσεις στον Πανιώνιο

Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε συνηθίσει να ακούμε για κινητοποιήσεις σε άλλους φορείς, όχι όμως και σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Κι όμως. Οι φυσιοθεραπευτές και φροντιστές στον Πανιώνιο κατεβαίνουν σε απεργία. Κι αυτό γιατί η διοίκηση των κυανέρυθρων δεν τήρησε την προθεσμία που είχε δώσει για την πληρωμή τους.

Έτσι, όσοι πήγαν σήμερα στην τράπεζα είδαν αμετάβλητο το ποσό των τραπεζικών τους καταθέσεων, με αποτέλεσμα να αναβάλουν την αυριανή προπόνηση. Προειδοποίησαν μάλιστα, πως αν μέχρι τη Δευτέρα δεν κατατεθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε κανονίσει ρεπό για την Κυριακή, ωστόσο πλέον είναι υποχρεωμένος να αφήσει τους παίκτες του δύο μέρες ελεύθερους και να περιμένει τη Δευτέρα για να δει αν η προπόνηση θα γίνει κανονικά. Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών που έμαθε για την απόφαση των φυσιοθεραπευτών, λίγο μετά τη σημερινή προπόνηση, έδειξε να κατανοεί πλήρως τα αιτήματά τους.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα novasports.gr, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρος Κουτλίδης, για όλη αυτή την αναστάτωση ευθύνεται ο ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει καθυστερήσει στην καταβολή της δόσης κατά 20 ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το novasports ο ΟΠΑΠ προτίθεται να καταβάλει άμεσα τα χρήματα στον Πανιώνιο.