Πρόταση του Άρη σε Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηνικολάου από τον πάγκο της ομάδας. Ο Δημήτρης Ηλιάδης, είναι διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση, φέρνοντας ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης τη μεγάλη κλάση του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στον κόσμο.

Στον Κούπερ, λοιπόν, επικεντρώνονται όλες οι προσπάθειες, ευελπιστώντας στο "ναι".

Ωστόσο, η πρώτη διερευνητική επαφή που έγινε μέσω τρίτου, δεν είναι ενθαρρυντική. Για να επιστρέψει ο Κούπερ στη Θεσσαλονίκη ζήτησε 600 χιλιάδες ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει ο Αρης. Οι κίτρινοι με μεθοδικότητα και προσήλωση θα επιχειρήσουν, μόλις έρθουν σε απ΄ ευθείας επαφή μαζί του, να του ρίξουν τις απαιτήσεις στο μισό, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία. Διαφορετικά..

Στο κάδρο υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, όμως θα ενεργοποιηθούν μόνο αν δεν τελεσφορήσει η υπόθεση Κούπερ. Μεταξύ των επιλογών αυτών είναι και ο Νίκος Αναστόπουλος, αν και πρόθεση της διοίκησης είναι ο νέος προπονητής του Αρη να μην είναι Έλληνας. Ωστόσο, υπάρχει η φήμη του ζωηρού ενδιαφέροντος και για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Την προπόνηση του πρωινού της Τετάρτης προγραμματίστηκε να διεκπεραιώσει ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του τεχνικού διευθυντή, Δημήτρη Μούτα.

Πηγή: novasports.gr