Μπέιλ: Θα ερχόμουν στη Ρεάλ ακόμα και με ένα σεντ !

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ουαλός σταρ Γκάρεθ Μπέιλ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα, αλλά και για την Τότεναμ.

“Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα να είμαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που το πραγματοποίησε”, δήλωσε ο Μπέιλ, που δήλωσε οπαδός της “Βασίλισσας” από τα 10 του χρόνια.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Ουαλός, “θα ήθελα να έρθω εδώ ακόμα κι αν ήταν για ένα σεντ”, ενώ ενθουσίασε τους οπαδούς της Ρεάλ, τονίζοντας ότι θέλει να κερδίσει με τους “μερένγκες” το 10ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της “Βασίλισσας”.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έκρυψε εξάλλου το θαυμασμό του προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, ενώ αποκάλυψε πως η παρουσία του στη Μαδρίτη ήταν ένας αποφασιστικός παράγοντας για την απόφασή του να “μετακομίσει” στο Μπερναμπέου. “Ο Ρονάλντο είναι το αφεντικό εδώ. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Θέλω να μάθω από αυτόν”, σημείωσε.

Επιπλέον, ο Μπέιλ αποκάλυψε πως βρισκόταν σε επαφή με τον πρώην συμπαίκτη του στην Τότεναμ και νυν στη Ρεάλ, Λούκα Μόντριτς, ο οποίος του πρότεινε να πάρει τη μεταγραφή στη “Βασίλισσα”.

Όσο για την Τότεναμ, ο Μπέιλ ευχαρίστησε τους οπαδούς των “Πετεινών” για την υποστήριξή τους, και παραδέχθηκε: “Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια στην Τότεναμ. Ήταν δύσκολο για μένα να πω αντίο”.