Νεκρανάσταση Ατρομήτου στο Europa League;

Την ώρα που ο Ατρόμητος υποδέχεται καθυστερημένα τον Άρη σε έναν αγώνα-γιορτή στο Περιστέρι, όπου οι οπαδοί του θα τον επιβραβεύσουν για τη νίκη στην Ολλανδία επί της Αλκμάαρ, στις τάξεις των διοικούντων κυοφορείται ένα... απίθανο σενάριο.

Η UEFΑ ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου την ένσταση που κατέθεσε ο Ατρόμητος, τόσο για τη διεξαγωγή του αγώνα με την Αλκμάαρ το πρωί και όχι το βράδυ της Παρασκευής, όσο και εκείνη της υπαιτιότητας της ολλανδικής ομάδας για τη διακοπή του αγώνα της Πέμπτης, εξαιτίας της φωτιάς στο εστιατόριο του γηπέδου.

Οι Περιστεριώτες έχουν λίγες ελπίδες δικαίωσης, όμως η UEFA θα εξετάσει με λεπτομέρεια την ένσταση, εξαιτίας της εμπλοκής του ίδιου του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, ο οποίος κατήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης ότι μια άλλη ομάδα, πιο γνωστή, θα τύγχανε καλύτερης αντιμετώπισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Ατρόμητος δικαιωθεί -στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες- θα τοποθετηθεί στο δωδέκατο όμιλο του Europa League, παρέα με τον ΠΑΟΚ, οπότε ο πρώτος "εμφύλιος" σε ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις θα αποτελεί πραγματικότητα!