Χατ τρικ από τον πάγκο ο Μήτρογλου στο “πάρτυ” της Λιβαδειάς

Σαν... σίφουνας πέρασε από τη Λιβαδειά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, καθώς διέλυσε τον Λεβαδειακό με σκορ 5-0, με τον Μήτρογλου να μπαίνει σαν αλλαγή στο 65' στη θέση του Ολαϊτάν και να πετυχαίνει χατ τρικ.

Το σκορ άνοιξε για τους “ερυθρόλευκους” ο Σαβιόλα στο 16' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο ίδιος από τον Λαμπρόπουλο. Ήταν όμως η είσοδος του Κώστα Μήτρογλου στον αγωνιστικό χώρο που... απογείωσε τους παίκτες του Μίτσελ, καθώς ο διεθνής επιθετικός σκόραρε πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με κεφαλιά (70'), ενώ με πλασέ στο 90' και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων συμπλήρωσε το χατ τρικ του. Ο Βάις νωρίτερα, στο 85', είχε πετύχει το 3-0 με ωραίο σουτ μετά από ατομική ενέργεια του Ιμπαγάσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης καθυστέρησε περίπου επτά λεπτά να ξεκινήσει, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες, με τον διαιτητή να μην αφήνει τους παίκτες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός έγινε η μόνη ομάδα που πέτυχε το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ ο Λεβαδειακός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις έναν βαθμό.