Φιλικό με την τουρκική Ακίσασπορ αύριο για τον Πανθρακικό

Φιλικό με την τουρκική Ακίσασπορ έκλεισε για αύριο Σάββατο στις 19:00 ο Πανθρακικός. Η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής από καιρό είχε κατά νου την προσέλκυση του μουσουλμανικού στοιχείου της πόλης στο γήπεδο. Η απαίτηση του προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, για φιλικό αγώνα αποτέλεσε πρώτης τάξεως αφορμή.

Η πολυήμερη αγωνιστική αποχή ελέω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και διακοπής της Superleague ανάγκασε τον Παντελίδη να ζητήσει η ομάδα του να εκτιμήσει την αγωνιστική της ετοιμότητα.

Ο Πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, κανόνισε το φιλικό με την τουρκική ομάδα, το οποίο είναι και το πρώτο μεταξύ του Πανθρακικού και ομάδας της γείτονος χώρας. Ο κ. Τζελέπης αποκάλυψε, ωστόσο, ότι προσπαθούσε από την αρχή της σεζόν να κλείσει φιλικό με ομάδα της Τουρκίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρόεδρου της Θρακιώτικης ΠΑΕ:

"Προσπαθήσαμε από την αρχή της σεζόν να διοργανώσουμε φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Τουρκίας. Η Διοίκηση της Τουρκικής ομάδας αποδέχτηκε την πρόταση μας και έτσι οι ομάδες συμφώνησαν να δώσουν τον αγώνα στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Είναι ένα παιχνίδι που διεξάγεται για πρώτη φορά στην πόλη μας , ένα διεθνές φιλικό και ιδιαίτερα απέναντι σε ομάδα τη Τουρκίας. Θέλουμε τους κατοίκους της Κομοτηνής στο πλευρό της ομάδας και ευελπιστούμε πως θα προσελκύσει και μουσουλμάνους φιλάθλους.

Ευχόμαστε να γεμίσει το γήπεδο καθώς θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Η προσέλευση στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι η αναμενόμενη και στα επόμενα παιχνίδια θα μειώσουμε τις τιμές των εισιτηρίων γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής".