Αποχωρεί με “αιχμές” από τη Βέροια ο Γκόραν Στεβάνοβιτς

Πολλά στοιχήματα πέφτουν στην αρχή κάθε χρονιάς για τον πρώτο προπονητή που... δε θα βγάλει την παρέλαση. Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ομάδων, λίγοι θα έβαζαν τα λεφτά τους στον Γκόραν Στεβάνοβιτς, τον τεχνικό της Βέροιας, τον οποίο έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι τώρα ο εξαιρετικός στράικερ Μρντάκοβιτς. Κι όμως, ο Στεβάνοβιτς είναι ο πρώτος προπονητής που αποχωρεί από ομάδα της Superleague για φέτος, όπως ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο ίδιος !

Σε δηλώσεις του στο kerkidasport.gr, ο Στεβάνοβιτς υποστήριξε ότι έγιναν εν αγνοία του μεταγραφές παικτών που δεν είχε υπ' όψιν του, τονίζοντας ότι ο ίδιος έφερε στην ομάδα μόνο τους Μρντάκοβιτς και Όστοϊτς.

“Δεν γίνεται να γνωρίζω τους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια και αφού πρώτα έχουν υπογράψει. Ποια η προσωπικότητα του προπονητή; Ζήτησα 5-6 συγκεκριμένους παίκτες που τους ήξερα και με ήξεραν, αλλά κανείς δεν έκανε τον κόπο ούτε καν να μιλήσει μαζί τους”, κατήγγειλε ο Στεβάνοβιτς.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη, τη Δευτέρα είχε τρίωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, χωρίς να τα καταφέρει. “Μου είπε να φέρουμε τους παίκτες που θέλω εγώ, αλλά δεν μπορείς τέτοιο καιρό να πάρεις ποδοσφαιριστές καθώς θα αργήσουν να προσαρμοστούν και για κάποιο διάστημα δεν θα τους έχεις στην διάθεσή σου”, σημείωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Πάντως, ο Στεβάνοβιτς δήλωσε ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον πρόεδρο της Βέροιας, αλλά εξέφρασε αμφιβολίες για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Μάλιστα, αν και ο ίδιος ο Στεβάνοβιτς ανέφερε στην εν λόγω συνέντευξή του ότι θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τελευταία φορά στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ με ανάρτησή της στο Facebook γνωστοποίησε ότι ο Σέρβος τεχνικός δε θα καθίσει ξανά στον πάγκο της Βέροιας, προαναγγέλλοντας εντός της ημέρας την επίσημη ανακοίνωση για την παραίτησή του.