Σε ντουέτο από τη Μίλαν στοχεύει ο Ολυμπιακός

Σε δυο περιπτώσεις έχει επικεντρώσει την προσοχή του ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Μπακάιγ Τραορέ, ενώ εντείνουν τις προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας και με τον Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Συγκεκριμένα, ο Τραορέ φέρεται έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο μέσος της Μίλαν αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους ροσονέρι για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τη Μπαστιά για την απόκτηση και του Γιαταμπαρέ. Ο 24χρονος μέσος κοστολογείται από τη γαλλική ομάδα στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με τους ερυθρολεύκους να προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Γιαταμπαρέ, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν εκ των Ντιόπ της Λεβάντε, Γκαργκάνο της Νάπολι, Ενόχ του Άγιαξ και Βουκόγεβιτς της Ντιναμό Κιέβου. Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Μίλαν και τις τελευταίες ημέρες προπονείται με την Άρσεναλ.

Πηγή: novasports.gr