Μουρίνιο: Ο Ρούνεϊ να αποφασίσει σε 48 ώρες

Και η προθεσμία μετράει από τη Δευτέρα το βράδυ...

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την άνευρη λευκή ισοπαλία της Τσέλσι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έθεσε το δίλημμα στον Γουέιν Ρούνεϊ και του έδωσε 48 ώρες (!) για να αποφασίσει αν θέλει να πάει στο Στάμφορντ Μπριτζ από το Ολντ Τράφορντ ή όχι.

"Το άτομο που ξεκίνησε την ιστορία πρέπει και να την τελειώσει. Για το καλό όλων, ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το σίριαλ", δήλωσε ο Special One και πρόσθεσε: "Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, πρέπει να δηλώσει ότι θέλει να φύγει ή ότι θέλει να μείνει στο Μάντσεστερ.

Ο Μουρίνιο υπονόησε ότι δίνει χρόνο 48 ωρών στον Ρούνεϊ και το κάνει μόνο επειδή είναι αυτός και επειδή από μόνος του εκείνος διάλεξε την Τσέλσι ως σημαντική ομάδα, στην οποία θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του αν έφευγε από τη Γιουνάιτεντ.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Σάμουελ Ετό της Ανζί βρίσκεται προ των πυλών του Στάμφορντ Μπριτζ.

Παράλληλα, ο Μουρίνιο έπλεξε το εγκώμιο του Άγγλου στράικερ των Κόκκινων Διαβόλων: "Σε όλα τα χρόνια του, ήταν πραγματικός επαγγελματίας. Έπαιζε για την ομάδα που τον πλήρωνε και προσπαθούσε για τη νίκη. Έπαιζε για να σκοράρει. Έχει κάνει φανταστικά ματς κάτω από διάφορες συνθήκες και τον επαινώ γι' αυτό. Ήταν φανταστικός".

Ο Μουρίνιο χαρακτήρισε "ανοησίες" τα σενάρια τα οποία έκαναν λόγο για πώληση του Χουάν Μάτα, με αφορμή τον αποκλεισμό του από τη βασική ενδεκάδα του Ολντ Τράφορντ. Ο Μάτα, πάντως, δεν μπήκε στο ματς ούτε αλλαγή.