Σήκωσε τα μανίκια στην ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν

Αρχίζει η εκκαθάριση στην ΑΕΚ; Το συντομότερο δυνατό θα απαντούσαμε, αν έχουμε ερμηνεύσει σωστά το πρώτο 24ωρο του Έβαλντ Λίνεν ως προπονητή της ομάδας.

Ο Γερμανός τεχνικός μετέβη στα Σπάτα και πρώτο του αίτημα ήταν να δουλέψει με αρκετά λιγότερους ποδοσφαιριστές, 25-26 τον αριθμό, όπως άλλωστε έκανε και σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

To highlight της ημέρας ήταν η ομιλία του Γερμανού σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες: στα αγγλικά, στα ισπανικά, στα γαλλικά και στα ελληνικά. Θέλησε να έρθει κοντά στους παίκτες. Αύριο στις 16:00 θα έχει και μια πρώτη αγωνιστική εικόνα των παικτών του στο φιλικό που ζήτησε να κλειστεί με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Έχουμε ξαναγράψει ότι το πρόγραμμα της ΑΕΚ "τρομάζει" και ο Λίνεν πρέπει να βρει γρήγορα λύση για την ουραγό της Superleague.

Θωμάς Μαύρος: "Θλιβερή ιστορία ο Τσιάρτας"

Στο μεταξύ, νέο επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου με τον επίσης πρώην τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Τσιάρτα παρακολουθήσαμε αργά χθες βράδυ. "Ο Βασίλης Τσιάρτας είναι μια θλιβερή ιστορία. Η πρόσληψή του ως τεχνικού διευθυντή ήταν ένα τεράστιο λάθος, για το οποίο αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη", τόνισε ο Θωμάς Μαύρος.