Κριτική “Snakes” και “Κρητών” για τις κόντρες στον ΟΦΗ

Τη δική τους κριτική για τις εσωτερικές κόντρες στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, κάνουν οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι φιλάθλων της ηρακλειώτικης ομάδας, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα. Στο κείμενο εκφράζουν τη στήριξή τους στη διοίκηση Πουλινάκη για εξυγίανση και τονίζουν ότι η ομάδα έχει ανάγκη από στήριξη στη δύσκολη περίοδο που διανύει.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφουν οι "Snakes" και οι "Κρήτες":

"Οι Λέσχες Φίλων ΟΦΗ Κρήτες 4 και Snakes-4 Heraklion Club τρεις μέρες τώρα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα και αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση.

Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι η διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο τον Μάνθο Πουλινάκη κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, βγάζοντας εις πέρας δύσκολες και σοβαρές υποθέσεις που χρόνια τώρα απειλούσαν την ομάδα, με γνώμονα πάντα την σταδιακή εξυγίανσή της.

Τυχόν προσωπικές κόντρες μεταξύ μελών του Δ.Σ. που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας πρέπει να μείνουν έξω από αυτή. Η ομάδα, αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχει ανάγκη από ομόνοια και στήριξη. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα παραπάνω καλό θα ήταν να αποχωρήσει.

Έχουμε περάσει πολλά, έχουμε ανοίξει μέτωπα παντού και πάντα για το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας, γι' αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει το παιχνίδι του εις βάρος της ομάδας μας".