Φεύγει ο Φέισα, έρχονται δύο

Τα τυπικά απομένουν για την παραχώρηση του Λιούμπομιρ Φέισα στη Μπενφίκα, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση ακόμα δυο ποδοσφαιριστών για το βασικό σχήμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την πορτογαλική ομάδα, η οποία προσφέρει για την απόκτησή του περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Οι Αετοί της Λισσαβόνας έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στους ερυθρολεύκους για τον Σέρβο μέσο και πλέον περιμένουν την συγκατάθεση των νταμπλούχων Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην εύρεση του αντικαταστάτη του Φέισα. Μια από τις περιπτώσεις, οι οποίοι βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αυτή του Γιαταμπαρέ, ενώ στη σχετική λίστα φέρεται να έχει μπει και το όνομα του Ντιόπ της Λεβάντε. Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του και σε άλλες αγορές, όπως αυτές της Αγγλίας και της Γερμανίας, για την εύρεση ενός αμυντικού μέσου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Φέισα.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για τη μεσαία γραμμής, ενώ όπως έχουν ξεκαθαρίσει κατά το παρελθόν, θα γίνεται μεταγραφή για όποιον βασικό αποχωρεί από το ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: novasports.gr