Δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, αλλά “λύγισε” η Καλλονή

Στο ντεμπούτο της στη Superleague, η Καλλονή δυσκόλεψε αρκετά τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, όμως η αμυντική διάταξη της Καλλονής αποδείχθηκε αρκετά καλή, ενώ οι όποιες ευκαιρίες είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο πήγαν χαμένες.

Οι παίκτες του Μίτσελ κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 61', όταν ο Τσόρι Ντομίνγκεζ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανιάτης με πλασέ πάνω στην κίνηση πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Δύο λεπτά αργότερα, η Καλλονή έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν η λόμπα του Λεοζίνιο νίκησε τον Ρομπέρτο, αλλά κατέληξε άουτ, ενώ στο 64' Μήτρογλου και Κάμπελ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει, με την Καλλονή να αδυνατεί να βγάλει φάσεις, και το παιχνίδι παρέμεινε τελικά στο 1-0, με τους πρωταθλητές να παίρνουν μεν το πρώτο “τρίποντο” της χρονιάς, αλλά να προβληματίζουν με την απόδοσή τους, ειδικά στο πρώτο μέρος.