Παίρνει Μπονγκ, προχωρά για Γιαταμπαρέ

Το υπάρχον ρόστερ της ομάδας με την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ και του Γκαετάν Μπονγκ επιχειρεί να ενισχύσει ο Ολυμπιακός.

Ο μέσος από το Μάλι αγωνίζεται στην Μπαστιά, η οποία αυτή τη στιγμή αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και οι Πειραιώτες προσπαθούν να ρίξουν τη τιμή του στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, δέλεαρ για εκείνον αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Πιέρ Ισά, ο οποίος επιθυμεί να κλείσει το συντομότερο η συγκεκριμένη μεταγραφή και να καλυφθεί το κενό που έχει παρατηρηθεί στη μεσαία γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Όσον αφορά τον Μπονγκ, η περίπτωσή του Καμερουνέζου μπακ-χαφ προχωράει πιο γρήγορα μετά τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στην υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στην Βαλενσιέν για τον 25χρονο αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πηγή: sport-fm.gr