Ολυμπιακός: Αποκαλυπτήρια με Άντερλεχτ στο Γ. Καραϊσκάκης

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ, που θα διεξαχθεί στις 21:00 της Τετάρτης στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Όλοι στην ομάδα του Πειραιά αναμένουν την αγωνιστική βελτίωσή της, καθώς αδειάζει η "κλεψύδρα" για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, αρχικώς στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Γιάννης Φετφατζίδης που είχε "κοπεί" απ' το φιλικό με την Λίβερπουλ. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέβας, Μετζανί, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Σαβιόλα, Βάις. Αποκλείστηκαν οι τραυματίες Διαμαντάκος, Ιμπαγάσα, καθώς και οι Ολαϊτάν, Ντε Βισέντι, Κάρολ, Γιαννιώτης και Κοντρέρας.

Η αποστολή της Αντερλεχτ έφθασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης. Σε αυτήν βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αχεαμπόνγκ, Σιριάκ, Ντε Ζέου, Ζιλέ, Χέιλεν, Καμίνσκι, Κλίεσταν, Κουγιατέ, Λουκάκου, Μπεμπά, Μιλιβόγιεβιτς, Ναχάρ, Νιούτινκ, Πραέ, Πρότο, Σουάρες, Τιελεμάνς, Βάντεν Μπόρε και Φέντε Βίκο.

Δύο ώρες πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης, στις 19:00, θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού έξω απ' τη θύρα 7 του φαληρικού γηπέδου, παρουσία του Λεόνε, της νέας μασκότ της ομάδας του Πειραιά. Οι υπεύθυνοι των ερυθρόλευκων προχώρησαν σε μείωση της τιμής των νέων εμφανίσεων που φθάνει έως και το 20% σε σχέση με πέρυσι. Πλέον το κόστος απόκτησης θα φθάνει τα 59,99 ευρώ συν 5 ευρώ το τύπωμα, ενώ πέρυσι ήταν 72,99 ευρώ συν 13 ευρώ το τύπωμα. Επιπλέον, οι κάτοχοι των διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται τις νέες φανέλες καταβάλλοντας 42 ευρώ.

Ειδικά σήμερα, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τη νέα φανέλα είτε απ' την μπουτίκ είτε από το internet, θα εξασφαλίσουν δωρεάν τύπωμα του ονόματος που επιθυμούν.

Πηγή: novasports.gr