Η μία ή οι δύο επόμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό κινούνται για την ολοκλήρωση του παζλ των μεταγραφών του με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με την απόκτηση ενός "κόφτη" που θα την ανεβάσει επίπεδο.

Η έλλειψη του αμυντικού χαφ ήταν εμφανής στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής και ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν η βασική προτεραιότητα του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει το κενό χωρίς αποτέλεσμα με τον Μπόατενγκ.

Στα φιλικά ματς φάνηκε πως χρειάζεται άμεσα να αποκτηθεί ένας αμυντικός μέσος, αφού η ανασταλτική λειτουργία των ερυθρολεύκων είναι προβληματική και πρέπει άμεσα να έρθει ένας ποδοσφαιριστής να πάρει πάνω του το συγκεκριμένο έργο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή για διάφορες περιπτώσεις, με τον Μόμο Σισοκό της Παρί να παραμένει σε πρώτο πλάνο και μοιάζει να είναι ο ιδανικός που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου απλή, όμως όλα δείχνουν ότι αυτός είναι ο "εκλεκτός". Το κασέ του παραμένει υψηλό, αφού αμείβεται με 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου χαφ έχει εκδηλώσει η Έβερτον, η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, την Κυριακή προέκυψε το σενάριο που ήθελε τον Ολυμπιακό να κλείνει αμυντικό χαφ μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα έρθει με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο…

Την ίδια ώρα, ο ισπανικός Τύπος επιμένει πως οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες.

"Είναι σχεδόν επίσημο. Ο Μιγκέλ Τόρες είναι ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει πλησιάσει για καλά στο να κλείσει στην ελληνική ομάδα", έγραψε στο μεταξύ στο twitter η ισπανική έκδοση του ESPN το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο, από πλευράς διοίκησης δεν προκύπτει κάτι προχωρημένο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr