Χωρίς τον προπονητή της η Μονπελιέ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ρενέ Ζιράρ από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA για την άσεμνη χειρονομία του στο ματς με την Σάλκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας είχε πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ της ισοφάρισης (2-2) στο Γκελζενκίρχεν.

Πέρα από την απαγόρευση, ο προπονητής της Μονπελιέ τιμωρήθηκε επιπλέον με πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ο Ρενέ Ζιράρ θα παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα ενάντια στους ερυθρολεύκους από την εξέδρα ενώ είναι πια και υπότροπος.

Ιδιότυπη παράδοση τιμωριών

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη τιμωρία είχε επιβληθεί και στον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, πριν από τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Champions League ανάμεσα στους κανονιέρηδες και τον Ολυμπιακό.

Με 17.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την UEFA η διοίκηση της Μονπελιέ για τα βεγγαλικά που άναψαν οι οπαδοί της ομάδας στον αγώνα με τη Σάλκε στη Γερμανία.

Πειράματα για τη θέση του Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό

Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας να απουσιάζουν από τις προπονήσεις, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πειραματίζεται στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων για να βρει λύσεις στα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό. Πρώτο και κύριο πρόβλημα που ζητά λύση είναι η αντικατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα. Στο ρόλο αυτό δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση τον Πάολο Μασάδο.

Για τη θέση του Χοσέ Χολέμπας, απόντος και του Μοδέστο, ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση ενός εκ των Τοροσίδη, Μανιάτη, Σιόβα.