“Ο Πανθρακικός έχει συνέχεια στις εμφανίσεις του”

Συνέντευξη για το πρωτάθλημα και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Πανθρακικού, αλλά και για τη σχέση του με τον δάσκαλό του Γιώργο Παράσχο έδωσε τον ραδιοφωνικό σταθμό NOVA Sport Fm, ο προπονητής της θρακικής ομάδας, Σάββας Παντελίδης.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον Γιώργο Παράσχο με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές. Ανέφερε ότι ήταν εκείνος που τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την προπονητική και τον πήρε δίπλα του για να του μάθει τα μυστικά του επαγγέλματος.

Μιλώντας για τα αποτελέσματα των Θρακιωτών μέχρι αυτή τη στιγμή, είπε ότι ο Πανθρακικός έχει συνέχεια στις εμφανίσεις του, αλλά του λείπει η εμπειρία της κατηγορίας. Όπως τόνισε, ούτε εκείνος, ούτε οι παίκτες του έχουν παραστάσεις από την κατηγορία και επισήμανε ότι οι διαφορές από τη δεύτερη κατηγορία στην πρώτη είναι αρκετά σημαντικές.

Επίσης, στάθηκε στη σημασία του επόμενου παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα λέγοντας: "Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Αυτό πιστεύαμε και μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά ήρθε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αν παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί, το ίδιο διαβασμένοι και με την ίδια μαχητικότητα τότε θα μας έχει βοηθήσει ο αγώνας κόντρα στον Λεβαδειακό".