Επιμένουν οι “πράσινοι” για Πράνιτς

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς για τον Παναθηναϊκό, την ίδια στιγμή που η περίπτωση του Νίκου Καρέλη βρίσκεται στην τελική ευθεία. Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να συνεχίζουν την πίεση προς την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ώστε να συναινέσει και να παραχωρήσει τελικά τον Κροάτη μπακ χαφ, ο οποίος δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας σεζόν.

Ο 32χρονος παίκτης φέρεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όμως δεσμεύεται έως το 2015 με τα "λιοντάρια" της Λισσαβόνας. Ο μάνατζερ του Κροάτη, Σόρεν Λέρμπι φέρεται να έχει ενημερώσει τους "πράσινους", πως αν μείνει ο πελάτης του ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα, τότε θα υπογράψει στους "πράσινους".

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" προσπαθούν να κλείσουν άμεσα την περίπτωση του Νίκου Καρέλη. Ο νεαρός επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους "πράσινους", όμως η Άμκαρ αξιώνει χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο. Τέλος, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, με τον Γιάννη Αναστασίου να επιθυμεί να τελειώσουν εντός της εβδομάδας οι μετεγγραφικές κινήσεις των "πράσινων".

Πηγή: www.novasports.gr