Πλησιάζει την ΑΕΚ ο Κονσεϊσάο

Στις τελικές λεπτομέρειες βρίσκεται η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κονσεϊσάο μετά τη συνάντηση του Πορτογάλου τεχνικού με τον πρόεδρο της Ολανένσε, Ισιντόρο Σόουζα. Από την πλευρά της ΑΕΚ, τηρείται σιγή ιχθύος αυτή την ώρα, ενώ δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται οι πληροφορίες αυτές.

Μετά από συνάντηση του προέδρου της Ολανένσε με τον δικηγόρο του Κονσεϊσάο, αποφασίστηκε πως είναι δύσκολο να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους. Όλες οι ενδείξεις, που προέρχονται από την πορτογαλική πλευρά, υποδεικνύουν την τελική πράξη, η οποία όπως υποστηρίζουν και τα μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας είναι σε θετικό κλίμα.

Την ίδια ώρα, ο Ισιντόρο Σόουζα - με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας - επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις του τα παραπάνω λέγοντας: “Έχω μιλήσει με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ξέρω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Για αυτό το λόγο θα έχω τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για να δούμε τι θέλει η ΑΕΚ και αν μπορεί να φύγει ο Κονσεϊσάο. Αν η ΑΕΚ πληρώσει, θα φύγει. Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Δεν μπορώ να πω αν έχει τελειώσει κάτι αν δεν ακούσω την ΑΕΚ”.