Σίριαλ το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ

Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος για το θέμα της ανεύρεσης προπονητή στην ΑΕΚ.

Το κεφάλαιο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποτελεί τον νέο κύκλο επεισοδίων στο σίριαλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός προπονεί την Ολανένσε. Παρά το γεγονός ότι στην αρχή παρουσιαζόταν απρόθυμος να αναλάβει την Ένωση, έπειτα από αφόρητη πίεση του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΕΚ, άφησε ανοικτό περιθώριο.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί. Ο πρόεδρος της Ολανένσε, Ισιντόρο Σόουζα ζήτησε ένα σεβαστό ποσό για να αποδεσμεύσει τον πρώην παίκτη και τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Θεωρείται πάντως δύσκολο να υπάρξει οριστική κατάληξη σήμερα. Στο μεταξύ, στα γραφεία της διοίκησης οι προτάσεις για προπονητές πέφτουν βροχή.

Οι άλλες λύσεις στο θέμα προπονητή

Μεταξύ άλλων ανέφικτων στόχων προτάθηκαν ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιτζχάκ Σουμ και ο πρώην υπεύθυνος των Ακαδημιών των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου. Το όνομα που κρατήθηκε από τη λίστα είναι εκείνο του Μάκη Κατσαβάκη που μόλις χθες αποχώρησε από τον Άρη.

Στην Ένωση λαμβάνουν υπόψη ότι έκανε δουλειά με πιτσιρικάδες στον Άρη και θα μπορούσε να αποτελέσει το αουτσάιντερ για τον πάγκο του Δικεφάλου αν ξεπεραστεί η εμμονή του Δημητρέλου να φέρει τόσο νεαρό προπονητή και δη ξένο.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν έχει προχωρήσει σε καμία επαφή με τον Μάκη Χάβο.