Έκλεισε τον Τόνι Μοράλ ο Πλατανιάς

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πλατανιάς. Ο σύλλογος των Περιβολίων ενέταξε στο δυναμικό του τον Ισπανό Τόνι Μοράλ και προέβη και στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Τόνι Μοράλ".

Ο 32χρονος, στις 29 Αυγούστου, πλάγιος μέσος είχε αρχίσει την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίστηκε μόνο στην τρίτη ομάδα πριν πάει στη δεύτερη της Ρεάλ Μαδρίτης! Έπαιξε γεμάτες χρονιές σε Τενερίφη, Αλαβές, Σανταντέρ και Καρταγένα, ενώ πέρυσι έπαιξε στη Χιρόνα.

Ο έμπειρος χαφ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου, όπου στάθηκε στο καλό όνομα που έχει φτιάξει ο Πλατανιάς και στη σοβαρότητα που υπάρχει, σε διοικητικό επίπεδο στο χανιώτικο κλαμπ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο fcplatanias.gr: "Ο Πλατανιάς έχει πολύ καλό όνομα. Είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα. Εδώ και μερικά χρόνια είχα την επιθυμία να αγωνιστώ, κάποια στιγμή, εκτός Ισπανίας. Είχα μια καλή πρόταση από τον Πλατανιά και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι ο Πλατανιάς είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με πολύ σοβαρό πρόεδρο και πολύ σοβαρή Διοίκηση. Έχει πολύ καλό όνομα και πολύ καλή ενέργεια αυτή η ομάδα και μου αρέσουν όλα όσα ακούω γι΄ αυτήν".

Αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους για τη νέα περίοδο ο Μοράλ τόνισε: "Ελπίζω να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και να τη βοηθήσω επιθετικά, αλλά και γενικότερα να πετύχει τους στόχους. Εύχομαι να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ίσως μετά να προσπαθήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο".

Πηγή: novasports.gr