“Έδιωξε” Χριστοδουλόπουλο λόγω…απόδοσης

Τα πρώτα δείγματα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έδειχναν ότι είναι και αυτός βυθισμένος στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός έκανε μέτρια πορεία και ο ίδιος δεν έβρισκε τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα, άκουσε το όνομά του να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που ετοιμάζονταν για αποχώρηση μαζί με τον Κατσουράνη.

Παρόλ' αυτά δεν το έβαλε κάτω πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο, αρχής γενομένης από το γήπεδο της Ξάνθης όπου με την εμφάνισή του “τράβηξε” και την υπόλοιπη ομάδα χαρίζοντάς της τη νίκη.

Έτσι και στην προπόνηση του Σαββάτου, ο νεαρό επιθετικός έστειλε με αριστοτεχνικό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα, αφήνοντας συμπαίκτες και προπονητή άφωνους. Γι' αυτό και ο Φερέιρα αναγκάστηκε να τον διώξει από την προπόνηση λίγο πριν τελειώσει.

Μην πάει ο νους σας στο κακό! Απλά η απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια είναι τέτοια που ο Φερέιρα εκτιμάει με το παραπάνω την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσιάζει ο παίκτης του. “Έλα έφυγες. Πήγαινε για μπάνιο”, ήταν η ατάκα του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος δείχνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του Χριστοδουλόπουλου.