Η κατάρρευση του θρύλου Γκασκόιν

Η ζωή του έχει γίνει εν εξελίξει βίωμα του αργού, μα σίγουρου θανάτου του πλούσιου ταλέντου, λόγω μιας προβληματικής έξης.

Η πιο βλαβερή συνήθεια της ζωής του Πολ Γκασκόιν έμελλε να τον καταστρέψει ολοσχερώς και να τον κάνει να παρουσιάζεται σαν επαίτης και σαν αλήτης του δρόμου.

Ο ίδιος έπεσε από το μαγκουράκι που κουβαλά μαζί του για να προχωρά χωρίς δυσκολίες και κατέρρευσε μπροστά από την είσοδο ενός ξενοδοχείου.

Είναι λυπηρό να βλέπεις ένα πρώην ποδοσφαιρικό είδωλο που "μιλούσε" στη "στρογγυλή Θεά" και με τις ικανότητες του, έκανε τα πλήθη να ζητωκραυγάζουν, να καταλήγει στο πεζοδρόμιο, κατακόκκινος από το ποτό, ζητιανεύοντας λίγη αξιοπρέπεια, την οποία έχει απωλέσει προ πολλού...

Ο θυρωρός του Royal National Hotel κάλεσε ασθενοφόρο και μια μοτοσυκλέτα με δύο νοσηλευτές έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες στον ανήμπορο "Γκάζα".

Δεν είχε περάσει καν ένα 24ωρο από τη στιγμή που ο βετεράνος διάσημος Άγγλος παίκτης του κρίκετ, Ρόνι Ιράνι είχε συνοδεύσει τον πολύπαθο Γκασκόιν στη νέα κλινική αποτοξίνωσής του. Εις μάτην...

Δείτε ΕΔΩ τις νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες.