Πράσινος και με τη βούλα ο Μπεργκ

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους διάρκειας τριών ετών.

Ο 27χρονος άσος αφού πέρασε με επιτυχία τον δεύτερο κύκλο ιατρικών εξετάσεων βρέθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού συζήτησε τις τελικές λεπτομέρειες με τον Νίκο Νταμπίζα, στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. 

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μπεργκ γνωρίστηκε και με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση. Από εκεί και πέρα ο Σουηδός επιθετικός θα αναχωρήσει από την Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής με προορισμό τη Γερμανία, όπου βρίσκεται η γυναίκα του.

Η σύζυγος του Μπεργκ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και για αυτό το λόγο ο Μπεργκ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό να παραμείνει στη Γερμανία για περίπου δύο εβδομάδες και εν συνεχεία να μεταβεί στη χώρα μας με την οικογένεια του για να εγκατασταθεί μόνιμα. 

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο 27χρονος άσος δεν θα βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων» στην Ολλανδία. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Αμβούργου, ο Σουηδός να προπονείτε στις εγκαταστάσεις του γερμανικού συλλόγου το διάστημα που θα βρίσκεται στη Γερμανία, προκειμένου να μην μείνει πίσω στη φυσική κατάσταση.

 
πηγή: novasports.gr