Προτεραιότητα η σωτηρία για Πλατανιά

Για την εξαιρετική πορεία-έκπληξη του Πλατανιά στη Superleague καθώς και για το άγχος που διακατέχει εν συνόλω τους Έλληνες παίκτες και τους παρεμποδίζει να διακριθούν, μίλησε ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Χατζηνικολάου σε συνέντευξη στον NovaSport FM.

"Για δεύτερη Κυριακή είχαμε μία πάρα πολύ καλή παρουσία. Μας βγήκαν κάποια πράγματα που είχαμε σχεδιάσει και όταν βάζεις γκολ στο Κλεάνθης Βικελίδης αποκτάς ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ο στόχος για τον Πλατανιά ήταν και παραμένει ο ίδιος: να σωθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Ούτε έχουμε κάτι το ξεχωριστό, ούτε γίναμε σούπερ ομάδα, ούτε είμαστε αλαζόνες. Γνωρίζω πως η ομάδα θα φτάσει στο σημείο που θα πρέπει να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις, γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι.

Είναι πολλά τα προβλήματα στον Άρη. Τον μαστίζει η οικονομική κρίση. Είναι θέμα εμπειριών και προσωπικοτήτων των ποδοσφαιριστών. Ακόμα είναι και θέμα ψυχολογικό, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Έχω περάσει από την ομάδα και γνωρίζω πως τώρα σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση πρέπει να υπάρξουν κάποιοι παίκτες, κυρίως ξένοι, για να τραβήξουν τους υπόλοιπους. Λέω για τους ξένους, επειδή οι Έλληνες παίκτες είναι ήδη φορτωμένοι με αρκετή πίεση και πρέπει να την αποβάλουν".