Δεν… πιάνει Ακτή ο Σισοκό

Όνειρα για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού έκανε ο Ιμπραήμ Σισοκό αλλά οι ελπίδες του να συμμετέχει στην αποστολή αποδείχθηκαν φρούδες.

Οι Ιβοριανοί φιλοξενούνται στη Σενεγάλη για την κρίσιμη ρεβάνς του 4-2 του Αμπιτζάν στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου προκριματικών για το Κόπα Άφρικα.

Ο Γάλλος προπονητής της Ακτής, Σαμπρί Λαμουσί κάλεσε τον 20χρονο ταλαντούχο μέσο αλλά η πρόσκληση δεν έγινε αποδεκτή από τους πρασίνους διότι δεν ήρθε στην ΠΑΕ με επίσημο έγγραφο αλλά με e-mail στον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ποδοσφαιριστή.

Πέρα από αυτό, η πρόσκληση απεστάλη εκτός του προκαθορισμένου από τη FIFA χρονικού ορίου για την πρόσκληση ποδοσφαιριστών σε διεθνείς αναμετρήσεις κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει τον παίκτη στην Αθήνα.

Επτά διεθνείς στο τριφύλλι

Στο μεταξύ, άλλοι επτά παίκτες κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν σήμερα. Πρόκειται για τους Χάρη Μαυρία, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Λουκά Βύντρα, Ορέστη Καρνέζη, Νίκο Σπυρόπουλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Κώστα Μπαρμπαρούση.