Απαντά σήμερα στην ΑΕΚ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Με την υπομονή των οπαδών και τις αντοχές της ομάδας παίζει ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος. Τη στιγμή που αναμένεται ο ίδιος να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο της Ένωσης, περιμένει την απάντηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ο Δημητρέλος δεν είχε έτοιμη λύση για αντικατάσταση του Βαγγέλη Βλάχου που απομακρύνθηκε. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν είχε λάβει ούτε τις εγγυήσεις ότι θα έβρισκε σύντομα προπονητή. Απ' ό,τι όμως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις, δεν είχε σχηματιστεί ούτε καν το προφίλ του νέου τεχνικού δεδομένου του γεγονότος ότι οι περιπτώσεις Χάβου και Κονσεϊσάο διαφέρουν ριζικά.

Οι πορτογαλικές εφημερίδες προεξοφλούν αρνητική απάντηση του προπονητή της Ολανένσε και το σίριαλ για τον πάγκο της ΑΕΚ συνεχίζεται. Ο Μάκης Χάβος συνομίλησε το Σαββατοκύριακο με τον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος έχει πάντως εδώ και ημέρες απομακρυνθεί από τα διοικητικά της Ένωσης!

\Ο Τσιάρτας, πάντως, έπεισε τον Χάβο να περιμένει τον Δημητρέλο. Κι όλα αυτά ενώ πολύτιμες ημέρες και ώρες χάνονται και η ΑΕΚ παραμένει ουραγός της βαθμολογίας της Superleague με μόλις δύο βαθμούς.