Στο 6×6 ο Ολυμπιακός με μπόλικη γκρίνια

Η στημένη φάση του 44' με λυτρωτή τον Χοσέ Χολέμπας χάρισαν στον Ολυμπιακό το έκτο σερί "τρίποντο" στο πρωτάθλημα.

Χθες στο Γ. Καραϊσκάκης δεν είχε ούτε σκάουτερ, ούτε καλή εμφάνιση τύπου Λονδίνου. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κουρασμένος, εν πολλοίς εγκλωβισμένος από το σύστημα του Αστέρα Τρίπολης αλλά ακόμη κι έτσι έκανε το καθήκον του και κέρδισε.

Οι ερυθρόλευκοι αν και βαδίζουν μόνοι πρώτοι χωρίς απώλειες στη Superleague, απέχοντας τρεις βαθμούς από το δεύτερο Πανιώνιο και πέντε από τον τρίτο ΠΑΟΚ, οι εμφανίσεις τους δεν πείθουν.

Οι τραυματισμοί των Χοσέ Χολέμπας και Αριέλ Ιμπαγάσα ανοίγουν νέο κύκλο εσωστρέφειας σε ό,τι αφορά την εποικοδομητική ή όχι παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της ομάδας. Αυτό τουλάχιστον έγινε αντιληπτό όταν ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες.

Αν ο Καλαντζής είχε σημαδέψει δίχτυα αντί για το δοκάρι στη φάση του 82', δύσκολα οι πρωταθλητές θα απέφευγαν τη γκέλα. Ο Αστέρας πίεσε και γι' αυτό ακολούθησαν οι αποδοκιμασίες.

Ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει φαντασία στο παιχνίδι του και χωρίς τον Ιμπαγάσα "υποφέρει". Από την άλλη, ακόμη δεν έχει βρεθεί ομάδα που να κοντράρει στα ίσα τους ερυθρόλευκους εντός των συνόρων, παίζοντας από την αρχή επιθετικά απέναντί τους. Κατ' επέκταση δεν έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που ΄κληθεί να αντιμετωπίσει τα δύσκολα, όπως το ενδεχόμενο να βρισκόταν χθες πίσω στο σκορ.