Έκκληση από Σάντος να έρθει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη

Αισιόδοξος για τα αποτελέσματα με Βοσνία και Σλοβακία

“Απευθύνουμε έκκληση να έρθουν περισσότεροι φίλαθλοι στο "Καραϊσκάκη", επειδή χρειαζόμαστε τη στήριξη που μας δίνουν και τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη.” Αυτά είπε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα πριν τον αγώνα με τη Βοσνία.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στην περίπτωση Κατσουράνη και στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. “Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Γνωρίζω τον ποδοσφαιριστή και τον επαγγελματισμό του. Είμαι 100% σίγουρος για εκείνον, αλλά όσον αφορά το μέλλον δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι προβληματισμένος. Άλλωστε, το έχω πει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής που δεν έχει σύλλογο, δεν μπορεί να παίξει στην Εθνική. Όσα και αν έχει προσφέρει, ό,τι και αν έχει δώσει στην ομάδα, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Αν φύγει από τον Παναθηναϊκό και δεν βρει κάποιον σύλλογο στο ενδιάμεσο, δεν μπορεί να κληθεί . Αυτή τη στιγμή δεν είχε νόημα να μην τον καλέσω, αφού μιλάμε για μία πρόσφατη κατάσταση που επηρεάζει άμεσα την Εθνική.”

Μίλησε και για τους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στο ρόστερ της Εθνικής όπως ο Σαμαράς, ο Καραγκούνης και ο Σαλπιγγίδης, σχολιάζοντας ότι η σύνθεση της ομάδας σε όλες τις αποστολές δεν είναι κάτι γραμμικό. Υπάρχουν σύμφωνα με τον Πορτογάλο και ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να είναι στην αποστολή και δεν είναι.

Για τα δύο προσεχή παιχνίδια με Βοσνία και τη Σλοβακία είπε ότι η Εθνική έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να τους παλέψει και να τους κερδίσει. Επίσης, επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και επεσήμανε ότι σέβεται και τους δύο προσεχείς αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.