“Δεν επαναπαυόμαστε”, δηλώνουν οι παίκτες της εθνικής Νέων

Την πρόκριση της Εθνικής Νέων στους 16 του Μουντιάλ της Τουρκίας έθεσε ως στόχο ο Δημήτρης Κολοβός, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

“Έκανα απλά τη δουλειά μου, η οποία είναι να σκοράρω”, ανέφερε αρχικά ο 20χρονος επιθετικός και μίλησε για το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα ανάμεσα στην Παραγουάη και το Μάλι: “Η ισοπαλία ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς”.

Παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα, ο νεαρός διεθνής τόνισε: “Δεν πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας φαβορί μόνο και μόνο επειδή καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα δύο ματς. Ήταν μια καλή αρχή, αλλά πηγαίνουμε βήμα-βήμα”.

Όσον αφορά τον στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο φορ του Πανιωνίου υπογράμμισε: “Δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε ακόμα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτή η νίκη στη διοργάνωση, μας δίνει τεράστια ψυχική δύναμη εν όψει του επόμενου αγώνα μας”.

Καταλήγοντας, ο Κολοβός μίλησε για το παιχνίδι με το Μάλι: “Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία τρέχει πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη”.

Όμως και ο γκολκίπερ της εθνικής Νέων, Στέφανος Καπίνο, εμφανίστηκε πολύ προσγειωμένος σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM.

“Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτό που μας είχε πει ο προπονητής μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και δεν επαναπαυόμαστε. Λέγαμε ότι είναι το φαβορί το Μεξικό και αυτοί το πίστευαν. Δείξαμε όμως ότι είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με Μάλι και Παραγουάη”, δήλωσε ο Καπίνο.

Ερωτηθείς για την εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση που έκανε στο 84΄, είπε: “Προσπάθησα να τον κλείσω όσο καλύτερα μπορώ και τα κατάφερα. Μετά πήρε την μπάλα ο Κολοβός, μπήκε στην περιοχή έκανε αυτή την μεγάλη κίνηση και σκόραρε”.

Στη συνέχεια, ο Καπίνο μίλησε για τον Χάρη Μαυρία που απουσιάζει λόγω τραυματισμού. “Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Χάρη Μαυρία που μας λείπει πολύ. Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας και ξέρω ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και θα κάνει σπουδαία πράγματα”.

Πηγή: sport-fm.gr