Με το παιχνίδι θα πληρώνεται ο Γκαλέτι στον ΟΦΗ

Ένα βήμα πριν την Κρήτη και τον ΟΦΗ, βρίσκεται ο πρώην ερυθρόλευκος, Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί την Πέμπτη στο Ηράκλειο, ώστε να κλείσει και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Αργεντίνος θα αμείβεται με το παιχνίδι, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος από ιατρικής άποψης με δεδομένο το πρόβλημα υγείας που τον είχε ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Η πρόταση που έχει γίνει στον Γκαλέτι θα είναι μία στάνταρ αρχική αμοιβή της τάξεως των 40.000 ευρώ. Από εκεί και ύστερα, ο Αργεντινός θα πληρώνεται με βάση τις συμμετοχές που θα κάνει.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρισκόταν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων από το 2010, όταν αγωνιζόταν ακόμα στον Ολυμπιακό, καθώς το 2012 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού.

“Στα τέλη Απριλίου πήρα μια ιατρική απαλλαγή και είμαι καλά. Εχω ιατρική άδεια για να παίξω ξανά και έχει ήδη ενεργοποιηθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής. Πρόσφατα μίλησα με το ιατρικό επιτελείο της Εστουντιάντες και μου είπαν ότι δεν είναι ώρα ακόμα να μπω στην ομάδα. Εχουν μια γνώμη για μένα και αποφάσισαν ότι είμαι πίσω σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Γι' αυτό έπρεπε να βρω την ευκαιρία να αγωνιστώ κάπου αλλού. Εχω προπονηθεί με τον ίδιο ρυθμό, σύμφωνα με τους γιατρούς είμαι έτοιμος να παίξω», είπε αρχικά ο 33χρονος και αναφερόμενος στον ΟΦΗ: “Θα συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία. Εχω μιλήσει ήδη με τους διοικούντες και μου αρέσει πολύ η ιδέα”.