Πατούν… φρένο στον Παναθηναϊκό λόγω αδειοδότησης

Στην κρίσιμη συνάντηση της Πέμπτης με την UEFA, για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του τριφυλλιού έχει στραφεί η προσοχή της διοίκησης. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα προσπαθήσει να δώσει εξηγήσει στην αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει και συμπληρωματικά στοιχεία. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν πως τελικά θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Μαχαμαντού Ντιαρά είναι συνδεδεμένη με το θέμα της αδειοδότησης. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa League, τότε θα προχωρήσει τις επαφές με τον μέσο από το Μάλι. Ο 32χρονος πρώην παίκτης της Φούλαμ, εμφανίζεται θετικό στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 1998-1999 είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη, ενώ η αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό συνεχίζεται, καθώς δεν έχει τελειώσει το θέμα των Βαγγέλη Μόρα και Γιώργου Κουτρουμπή. Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει τις επαφές με στόχους εκτός των ελληνικών συνόρων.

Πηγή: novasports.gr