Ισοπαλία και εντυπώσεις κέρδισε ο Παναθηναϊκός

Ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας είχε συνηθίσει στους φετινούς αγώνες, παρουσίασε απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Τόττεναμ στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι απέσπασαν την ισοπαλία , ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις.

Ο Φερέιρα ρίσκαρε αλλάζοντας τον Σισοκό στο δεύτερο μέρος ενώ ο Σεϊταρίδης έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την πράσινη φανέλα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Η σημερινή εμφάνιση χάρισε πολλά χαμόγελα σε φιλάθλους, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ έδωσε ελπίδες για μία καλύτερη συνέχεια.

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Παναθηναϊκός που δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπουμσόνγκ (τραυματίας), Σπυρόπουλου (τιμωρημένος), Κατσουράνη (λύση συμβολαίου) και Βελέσκες (προέρχεται από τραυματισμό) χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, κατάφερε να αγωνιστεί και να παρουσιάσει μία τελείως διαφορετική αγωνιστική εικόνα. 

Ο 19χρονος άσος ο οποίος σε τέσσερις μέρες έκανε το ντεμπούτο του σε Ελλάδα και Ευρώπη ξεκίνησε ως βασικός στόπερ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε χωρίς τα κενά που υπήρχαν στην άμυνα με αντίπαλο τη Μάριμπορ. Οι παίκτες έτρεχαν, πίεζαν, κάλυπταν χώρους και δεν άφηναν κενά στην άμυνα. Δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά πλήρωσαν το ένα και μοναδικό τους λάθος στο γκολ της Τότεναμ που προήλθε από εκτέλεση στημένης φάσης.

Παρόλα αυτά όμως δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν την ισοφάριση με τον Φερέιρα να ρισκάρει στο δεύτερο μέρος και να δικαιώνεται τελικά με το γκολ του Τοτσέ στο 77', το οποίο προήλθε μετά από πάσα του Σεϊταρίδη και όμορφη κίνηση του Ισπανού άσου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπέιλ 40', Βύντρα 75', Γουόκερ 90'.

ΚΟΚΙΝΕΣ: -

ΣKΟΡΕΡ: Ντόουσον 35', Τοτσέ 77'.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέγιερ (Γερμανία)

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Βιτόλο, Μαρίνος (46' Σισοκό), Ζέκα, Κουίνσι (90+ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (85' Μαυρίας), Τοτσέ.

Τότεναμ (Βίλας Μπόας): Λιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κόλκερ, Βερτόνγχεν, Ντεμπελέ, Χάντλστοουν (81' Σάντρο), Λένον (76' Τάουνσεντ), Ντέμπσει (66' Σίγκουρτσόν), Μπέιλ, Ντεφόε.