Γκαλέτι: Επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Μοιάζει με ψέμα, είναι όμως πραγματικότητα! Το ζωηρό ενδιαφέρον του ΟΦΗ έδωσε πνοή στο όνειρο του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος οραματιζόταν να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι προσδοκίες να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Αργεντινός πρώην σταρ του Ολυμπιακού έμοιαζαν ανεδαφικές πριν από ένα εννιάμηνο.

Ο Αργεντινός διεθνής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το συκώτι του και κατόπιν, με το νεφρό του και εγκατέλειψε άρον-άρον την ενεργό δράση, ενώ είχε ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος είχε μείνει εκτός ποδοσφαίρου ήδη από το 2010, όμως στα τέλη του 2012 έκανε μεταμόσχευση νεφρού και παρουσίασε ραγδαία βελτίωση της υγείας του.

Οι γιατροί, μόλις τον περασμένο Μάρτιο, του επέτρεψαν να ξαναρχίσει προπονήσεις. Εκείνος ζήτησε από τον φίλο του, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, να του επιτρέψει να ξεκινήσει προπονήσεις, πλάι στους ποδοσφαιριστές της Εστουδιάντες.

Ο Πελεγκρίνο δέχτηκε, όμως, λίγους μήνες αργότερα, του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ο ίδιος, ούτε η διοίκηση της ομάδας της Λα Πλάτα να του προτείνουν συμβόλαιο.

Κάπου εκεί παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ως... μάννα εξ ουρανού. Ο Αργεντινός το σκέφτηκε και επιστρέφει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους Κρητικούς σε μια μεταγραφή-απόλυτη έκπληξη.