Δεν μπορεί, θα ξανάρθει…

Απόλυτα σίγουροι εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ πως δεν θα προκύψει πρόβλημα με τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του χωρίς να έχει υπογράψει με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και από την Πέμπτη, όταν και ανακοινώθηκε το deal με τον Ολλανδό τεχνικό, έχουν υπάρξει πολλές και πολύωρες συζητήσεις μαζί του.

Ο 60χρονος προπονητής θα επιστρέψει εντός της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ.

Με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Στέφενς θα μπουν σε μια σειρά και οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τους "ασπρόμαυρους".

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει ήδη με τον Γιάννη Σκόνδρα και απομένει να τα βρει με τον Ατρόμητο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Φυτανίδης μένει ελεύθερος από τους Περιστεριώτες και απομένουν λεπτομέρειες για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρος Τζιόλη, ανήκει στη Μονακό και οι Θεσσαλονικείς – σύμφωνα με την SportDay – έχουν μιλήσει σχετικά με τους Γάλλους, θέλοντας να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Ιμπραήμ Σισοκό τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες και, εκτός απροόπτου, θα ντυθεί στα ασπρόμαυρο.

Ο Στέφενς έχει ενημερωθεί με τα καλύτερα λόγια από τη διοίκηση για τον Χακόμπο και όλα δείχνουν ότι θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Τέλος, γίνεται προσπάθεια για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, με τους Πόουλσεν και Ζίγκλερ να βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα του "Δικεφάλου του Βορρά".

Πηγή: sport-fm