Εκεί, εκεί στην Α’ Εθνική: Πανούτσος-Καρπετόπουλος live

Το Πανούτσος – Καρπετόπουλος, “μαζί” δεν είναι κάτι που ξαφνιάζει – αν και πάντα διασκεδάζει. Όπως επίσης, δεν ξαφνιάζει και το ότι θα είναι και φέτος μαζί σε εκπομπή. Αυτό που προκαλεί όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι πως για πρώτη φορά το πλέον έγκυρο δημοσιογραφικό δίδυμο, με το απίστευτο χιούμορ θα είναι μαζί, κάθε Παρασκευή από τις 20:00 το βράδυ live στο www.novasports.gr

Η νέα online εκπομπή “Εκεί, εκεί στην Α’ Εθνική” θα έχει διάρκεια μισής ώρας, και έτσι οι φανατικοί τους θαυμαστές θα μπορούν να ενημερωθούν για τις προβλέψεις των… Αντώνηδων για κάθε έναν από τους 8 αγώνες της Super League, λίγο πριν η μπάλα στηθεί στην σέντρα. Φυσικά, αυτό θα γίνεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ενώ παράλληλα όσοι συντονίζονται με το www.novasports.gr θα απολαμβάνουν ζωντανά και τα πικάντικα σχόλια για όσα έχουν προηγηθεί την εβδομάδα που πέρασε στην αθλητική επικαιρότητα.

Συντονιζόμαστε στο ανανεωμένο web tv του www.novasports.gr, για μια μοναδική εμπειρία live και on demand αποκλειστικού αθλητικού περιεχομένου μέσω H/Y, Smart TVs, iOS και Android συσκευών.