Θέλει να μείνει πρώτος ο Παναιτωλικός

Παναιτωλικός και Νίκη Βόλου παρατάσσονται στο γήπεδο του Αγρινίου με διαφορετική αφετηρία για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League.

Οι Αγρινιώτες, οδηγούν την κούρσα της ανόδου, αφού μετρούν οκτώ βαθμούς και βρίσκονται στο +3 από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου.

Η νίκη είναι φυσικά το μοναδικό αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Μάκη Χάβου, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας στο άλλο ματς (Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής) θα βρεθούν μία ανάσα από τη Superleague.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιωάννου, Μπελόν, Τζούνιορ, ενώ από την άλλη επιστρέφει ο Στεφανάκος.

Η αποστολή:

Τακίδης, Στεφανάκος, Κούσας, Μελισσάς, Σμίλτος, Ακουάρο, Μπακάκης, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, Μουμίν, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Δάρλας, Πασάς, Μεταξούλης, Σίσιτς

Ο τραυματισμός του Παππά στην τελευταία προπόνηση της Νίκης Βόλου, αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το παιχνίδι.

Η Νίκη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς και αν θέλει να μην αποχαιρετήσει το όνειρο της ανόδου, υποχρεούται να νικήσει.

Απών από το ματς του Αγρινίου θα είναι και ο Σαμαράς που έσπασε τέσσερα πλευρά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Η αποστολή:

Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Χατζής, Σκούφαλης, Κυριάκος, Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Λαλίν, Φλίγκος, Ριζογιάννης, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς

Πηγή: novasports.gr